Til nye læsere

Tillad mig at introducere mig selv:

Jeg hedder Christian, jeg er 33 år (årgang 1985) og jeg elsker at skrive. De første 17 år af mit liv foregik i 2860 Søborg, hvor jeg aldrig har manglet noget. Jeg er vokset op som enebarn, og især min mor har ikke just været bleg for at forkæle mig i hoved og røv. Om jeg har taget skade af det, har jeg slet ikke selvindsigt nok til at vurdere.

Mit voksenliv har budt på to længerevarende forhold af hhv. seks og fire års varighed, hvor det første mundede ud i et ægteskab. Der er intet “ondt blod” mellem mig og mine tidligere partnere, og jeg må hellere nu melde ud, at bloggen her ikke kommer til at omhandle dem.

Mit arbejde har primært bestået af ufaglært butiksarbejde, hvor jeg i næsten samtlige tilfælde har kæmpet mig fra en stilling som regulær gulvkanon, op til butikschef med rigeligt ledelsesansvar. Jeg har for nyligt gennemført min uddannelse som eventkoordinator, men det er heller ikke dette emne min blog kommer til at fokusere på.

Jeg bor i skrivende stund på Østerbro i København hos en tidligere kollega, som tilfældigvis havde et ledigt værelse, da jeg skulle bruge det efter bruddet med min seneste kæreste. Min roommate og jeg ynder at lave “sprogkrog”, hvor vi debatterer definitioner af fremmedord, skæve vendinger og spekulationer om ordenes oprindelse. Igen må jeg understrege, at der ikke skal forventes overflod at indlæg vedrørende dette.

Jeg fornemmer at spændingen er ved at tage livet af dig, så jeg må hellere komme til sagen.

Denne blog kommer primært til have tre emner, og det kan godt være jeg skyder lidt med spredehagl, da emnerne ingenlunde er relaterede. Det er dog aktiviteter som fylder meget i mit liv, som jeg (i en eller anden grad) er passioneret omkring og som jeg ikke mindst finder underholdende. Here goes:

  • GAMING: Jeg elsker at spille PlayStation, og har allerede en anmeldertjans på et stort dansk gaming-site. Jeg elsker at spille, og har gjort det siden jeg var omkring fire år gammel, da jeg arvede min storebrors aflagte Commodore 64. Forvent ikke deciderede anmeldelser her på bloggen, men derimod fortællinger om spil der påvirker mig, enten via klogt spildesign, fængende historier eller lignende. Første indlæg hedder Når Voksenbarn “gamer”.
  • DATING: Jeg blev single i maj 2017, og har, som mange andre, besluttet mig for at prøve kræfter med online-kødkataloget Tinder. Indtil videre har jeg været på både gode og mindre gode dates, men alle har dog i en eller anden grad været mindeværdige. Jeg kommer ikke til at udstille mit sexliv, for det synes jeg egentlig ikke vedrører andre, ligesom jeg også agter at holde mine “ofre” anonyme. Det handler først og fremmest om den gode historie. Første indlæg hedder Når Voksenbarn “dater”.
    • OBS: jeg skriver ikke et datingindlæg, uden at spørge den pågældende kvinde om lov. Alle indlæg omhandlende dating er blevet godkendt, af den person jeg har været ude med.
  • BASSING: Jeg begyndte at spille bass i efteråret 2012, så mine evner er ikke i den mest pralværdige liga … endnu! Jeg spiller i et band, som jeg øver med hver torsdag, og jeg kan mærke hvordan jeg støt og roligt bliver mere sikker på mit instrument. Bloggen kommer ikke til at omhandle bandets laden og gøren, men derimod mine egne betragtninger omkring det at være i et band, og de oplevelser den slags byder på. Første indlæg hedder Når Voksenbarn … basser?

Det er meget sandsynligt, at jeg vil supplere de tre emner, med andre indlæg som intet har med ovenstående at gøre, hvor det altså blot handler om mig, og nogle af de spøjse situationer som min hverdag nu engang byder på. F.eks. er jeg i gang med at søge mig et nyt job, hver sommer melder jeg mig som frivillig på Grøn Koncert-touren og engang imellem kommer der vel også en bytur eller to på tværs.

Har du lyst til at følge med under lidt mindre formelle rammer, så må du også meget gerne kigge med på Instagram. Vil du have besked når der kommer et nyt indlæg, så kan det svare sig at give en tommel i vejret på Facebook.

For nu skal du i hvert fald have et tak, fordi du fandt vej til denne side. Jeg håber du kommer til at værdsætte mine skriblerier.

Med barnlige voksen-hilsner

Christian