Jeg trænger til en ferie uden dating

De sidste par uger har været afsindigt hektiske. Har du fulgt med på Instagram, så ved du at jeg har knoklet som en maskine. Syv dage i træk med 12 timers arbejde, kan helt klart mærkes i de forskellige led lige nu. Det blev blot til en enkelt fridag, før jeg atter var tilbage i trædemøllen, og nu ligger jeg så på min seng denne lørdag eftermiddag, og kan nyde en tiltrængt weekend bestående af to sammenhængende fridage.

“Er jeg klar til at finde en fast partner?”

Datinglivet er … tja, ”akavet” er umiddelbart det bedste ord jeg har til at beskrive det. Til trods for de voldsomme arbejdstimer, har jeg alligevel haft tid til at ses med både nye og gamle ansigter. Jeg har holdt de møder ret meget for meget for mig selv, fordi jeg har påbegyndt en form for soul searching, med henblik på at finde ud af hvor jeg befinder mig i den verden. Er jeg klar til at finde en fast partner? Sidder der stadig nogle horn på mig, som kan tåle flere ture rundt i manegen? Skal jeg prøve cølibat-vejen i en rum tid, bare for at holde fristelser helt på afstand? Okay, den sidste ved jeg på forhånd, at jeg slet ikke har rygrad til at vedligeholde, så den ide kan jeg lige så godt kassere.

Jeg har den seneste tid opsøgt distraktioner, for ikke at tænke på hvad der ellers ulmer af store tanker på indersiden af mit kranie. Det er tanker hvis tilstedeværelse jeg er ved fuld bevidsthed om, men som det er nemmest at undertrykke og gemme til en regnvejrsdag. Det er næppe den sunde måde at gøre det på, og jeg kan da godt mærke, at jeg mere end noget andet ”træder vande” i mit kærlighedsliv, i stedet for at opsøge en destination jeg kan svømme i land til.

“Får jeg udrettet noget meningsfuldt”

Det er sådanne tanker, som jeg godt kunne tænke mig at spørge om hjælp til at få styr på, men det er også så personligt, at jeg ikke ville ane hvordan det skulle præsenteres for en potentiel lytter – eller læser. Hvem og hvordan spørger man, om det er på tide at slå sig ned med en sød pige? Skal jeg blive ved med at nyde de goder singlelivet byder på? Er balancen mellem arbejde og fritid holdbar? Får jeg udrettet noget meningsfuldt, når jeg ikke slår mine folder som stagehand? Det er der ingen der ved, og det er inklusive mig selv.

Måske jeg finder tid til at gruble over nogle af disse dilemmaer i næste uge. Tirsdag morgen flyver jeg nemlig til Spanien, for at holde en uges tiltrængt ferie. Den oprindelige anledning til rejsen, er at min svoger ønsker at holde sin fødselsdag et sted med lidt mere solgaranti end Danmark, og det var det meste af familien fint indstillet på. Nogle af dagene skal dog naturligvis også bruges, på at nyde fraværet af dagligdagens trummerum og udfordringer, både i forhold til arbejde, dating og andre forpligtelser. Mon ikke et par dage ved stranden, armeret med et par hovedtelefoner og en kølig cocktail, kan få stabiliseret bare et par aspekter af tankemylderet.

Jeg har ikke været på en rigtig udlandsferie i noget der ligner to år, så jeg er ikke i tvivl om at det kommer til at gøre mig godt. Forhåbentlig er jeg så også blevet klogere på mig selv, når jeg vender tilbage til de vante rammer næste mandag.

Vil du se billeder af sol, strand og mig i afslappet humør, så er det bare om at følge med på Instagram, hvor jeg nok kommer til at lave et par stories fra de sydlige omgivelser.

_20190427_142513.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s