Bandet sætter ild til START! Festival 2019

Det er ved at være længe siden, at mit band og jeg har væltet rundt på de skrå brædder. Sidst vi var ude og spille, var på Zeppelin Bar i juni sidste år, og det var en lærerig oplevelse, som vi på mange måder blev stærkere af.

Meget er sket siden da. Vi har fået indspillet og udgivet vores debutalbum Checkin’ In, som du blandt andet kan høre på Spotify. Vi er også begyndt at lege med nye sange, da det kilder i knoerne for at indspille en opfølger. Vi har også været så kreative, at vi med en næsten barnlig entusiasme, besluttede os for at hjemmebrygge en musikvideo til I Need Feelings, som du kan se herunder:

Bare rolig: jeg er blevet klippet siden optagelserne fandt sted. Længden var blevet lige lovlig heavy metal, hvilket ikke er helt klædeligt til mig. Jeg sporter en lidt mere afdæmpet pop/rock frisure i dag, men er dog stadig det bandmedlem med de længste lokker.

“ja – videoen er optaget med vores mobiltelefoner”

Kvaliteten af slutresultatet er egentlig underordnet, da det mere end noget handlede om at kunne præsentere et visuelt produkt, så det ikke kun var lyttesansen der skulle på arbejde. Vi lavede optagelserne over to dage, hvor vi eksperimenterede med vinkler, lys, fremtoning og alt hvad vi ellers vurderede kunne være sjovt at have med til den endelige redigering. Med den erfaring vi fik fra det projekt, har vi da også fået blod på tanden, til at lave noget tilsvarende igen på et andet tidspunkt. Jeg ved i øvrigt udmærket hvilket spørgsmål du stiller dig selv lige nu, og svaret er: ja – videoen er optaget med vores mobiltelefoner. Vi er ganske klar over, at videoen skinner tydeligt igennem som en amatørproduktion, men i bandet er vi faktisk ligeglade. Vi kan stadig stå inde for vores umiddelbare dogme, om at vi sørger for ALT selv, og det synes jeg vi kan og skal være stolte af.

And now for something completely different.

Lige nu har vi et andet projekt at se frem til, i form af vores kommende koncert på START Festival 2019 på Frederiksberg. Vi har fået æren af at være sidste band på Zen 2-scenen lørdag den 11. maj, hvor vi går på kl. 22:30. Tidligere har vi været vant til at skulle fylde 60 minutter ud, hvilket vi lige præcis har været i stand til at kæmpe os op på, men for første gang nogensinde, har vi sølle 30 minutter til rådighed. Vi har derfor været igennem lidt af en kamp, for at vælge de numre som vi vil præsentere. Efter mange diskussioner med uenigheder, fejltolkninger og antagelser, er vi dog nået frem til noget, som vi godt tør kalde en facitliste.

”døren skal sparkes ind”

Jeg vil ikke her afsløre hvilke sange der er tale om, da det naturligvis skal være en overraskelse. Jeg vil dog godt afsløre, at vi har vægtet energi og attitude højere, end f.eks. hitpotentiale og variation. Vi har et mål om, at ”døren skal sparkes ind”, og vi tror på at det til START! Festival 2019 gøres bedst, med de sange i repertoiret som kan få folk til at hoppe, headbange og smide hænderne i vejret. Selvom vi teknisk set skal lukke festen, så har vi alle intentioner om at levere det bedste argument for at lade festen fortsætte resten af natten. Det bliver stort.

Vi griber i hvert fald denne mulighed, for at vise hvad vi kan, hvilket man altid bør gøre som en struggling musician. Som vores forsanger også synger i omkvædet til Up In Flames:

Take it – here’s your chance

Get out – make a name

Make it – if you can

Before it’s going up in flames

Tag derfor din bedste ven, din mor eller en andens mor under armen, og læg vejen forbi KU.BE på Frederiksberg til START! Festival 2019, hvor Dead End Junction agter at rocke dine sokker af. Skulle det ikke lykkes, så kan vi også prøve efter musikken er stoppet.

bass bunker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s