Jeg har fået en ny yndlingssætning

Det er med al menneskelig beherskelse jeg sidder ned og skriver lige nu. Jeg er ved at gå ud af mit gode skind, og kan slet ikke finde ro i min krop. Årsagen?

Jo, det har noget med mit vægttab at gøre. Jeg var nemlig på badevægten her til aften, og det tal der dukkede op, fik mig til at råbe og skrige, som en hel børnehave i Tivolis rutcshebane. Jeg har endda dokumenteret det herunder:

_20190402_202718

Hvorfor er det så, at lige præcis det tal får mig sådan op at flyve? Jo, for præcis et år siden, vejede jeg 112,6 kg, og med den seneste vejning på 92,5 kg, betyder det, at jeg på et år har tabt mig

20,1 kilo.

Jeg kan dårligt nok beskrive hvor stolt jeg er af mig selv. Siden 2019 begyndte, har jeg ligget rimelig stabilt mellem 93 og 94 kg, hvilket stadig er et godt resultat, men jeg havde virkelig sat næsen op efter at nå det resultat jeg nu er nået. Sætningen ”20 kilo på et år” skal derfor slides hårdere end mine arbejdsbukser – og dem er der altså gået hul i!

Jeg skal ikke udelukke at aftenens barbering, rensning af ører, bad og toiletbesøg hjalp på de sidste par gram, men hvem hænger sig i den slags detaljer? HVEM?!

Det var faktisk bare det jeg ville fortælle i dag.

_20190402_203718

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s