Det lugter af forår … og Batman

Kan I også mærke det? Dagslyset varer i længere tid, temperaturen begynder at blive tocifret og solbrillerne har indtaget bybilledet. Jeg tror sgu den er god nok: foråret er på vej!

Dette er kun årets femte indlæg, og jeg er både ked af at jeg ikke har været mere aktiv med skriveriet, men også i godt humør, fordi det betyder at jeg har noget at lave. Arbejdet har virkelig trukket tænder ud den sidste måneds tid, og det der med to sammenhængende fridage, er næsten blevet et fremmed koncept for mig. Nu har jeg været velsignet ved at kunne holde reel weekend de sidste to dage, og lørdagen blev brugt i så fornuftig grad, at jeg havde bankende tømmermænd da jeg vågnede søndag formiddag kl. 11:00; det var dog også en del af planen. Jeg havde på forhånd sørget for at købe æg, bacon, pølser og Coca-Cola, så det tunge hoved kunne plejes på bedste manér.

Jeg nåede endda at få energi nok til at tage mig et bad, efterfulgt af en gåtur gennem Fælledparken, bare for at nyde synet af den betagende københavnske natur gennem glassene fra mine mørke Dirty Dog-solbriller. Sådan en tur skal jeg virkelig unde mig selv noget oftere, uanset om jeg har tømmermænd eller ej. Det er bare en dejlig måde at sætte tankemylderet på standby, når man kan anonymisere sig blandt de hundredvis af andre københavnere.

“lige nu vil jeg skide min beskedenhed et stykke”

Når nu solen banker temperaturen yderligere i vejret, så går der næppe heller lang tid, før jeg atter kaster mig over nogle af de løbeture, som jeg gik lidt i stå med sidste år. Ikke fordi jeg har behov for at gøre mere ud af mit vægttab end jeg allerede gør, men fordi jeg nåede et punkt i 2018, hvor jeg bare syntes det var rart at røre mig på den måde. Og apropos vægttab, så nærmer jeg mig endnu en milepæl: hvis jeg kan tabe mig 800 gram inden den 1. april, så har jeg tabt intet mindre end 20 kg på ét år! Jeg har forsøgt at være beskeden, når jeg har snakket om den langsommelige proces, som det trods alt er at kaste sig over et vægttab, men lige nu vil jeg skide min beskedenhed et stykke, med denne kompromisløse og selvforherligende udmelding:

Jeg er pisse sej!

Ingen diætister eller personlige trænere til mig, men bare en lille tanke om hvad og hvor meget jeg spiser, og så naturligvis det fysisk hårde liv som stagehand.

Nu da snakken faldt på mit job, så har jeg endnu en spændende annoncering, som til gengæld kommer til at stille dette indlæg i et lidt mærkeligt lys. Til sommer skal jeg nemlig på Roskilde Festival for første gang. Jeg har aldrig sat ben på den plads, hverken som gæst, frivillig eller arbejdende, men i sommeren 2019 får jeg min ilddåb, da jeg skal være med til at bygge Orange Scene.

Ja, du læste rigtigt: Jeg skal BYGGE ORANGE SCENE på Roskilde Festival.

“jeg tror det kommer til at se godt ud på CV’et”

Så når du sidder nede i dit telt, og kigger op på den ikoniske presenning, så gør det med viden om, at der har rendt et voksenbarn rundt deroppe i en uges tid, og knoklet for at netop den scene skal kunne levere varen uanset vejrforholdene. Jeg er ikke bleg for at indrømme, at opgaven mest af alt handler om prestige, og jeg tror det kommer til at se godt ud på CV’et, hvis der står at man har medvirket til opsætningen af landets mest genkendelige festivalscene. Jeg skal dog også lige mentalt forberede mig på, at når jeg så kommer hjem fra Roskilde, så har jeg altså ganske få dage til at få vasket alt mit tøj og pakke hele baduljen om til endnu en omgang på Grøn Koncert. Det bliver en travl sommer – og jeg glæder mig!

Der bliver ingen uddybende ord om kærlighedslivet denne gang, så det må I have til gode. Jeg kan dog godt sige, at det hverken går godt eller skidt – jeg tror sådan set bare ”det går”. Der er sikkert mennesker der misunder mig for at være i sådan en situation, så jeg prøver at værdsætte det hele efter bedste evne.

Jeg har meget mere arbejde foran mig de kommende uger, så jeg tør simpelthen ikke sige, hvornår næste indlæg kommer, men I kan være glade for at vide, at hvis jeg ikke skriver noget her, så er det fordi jeg er travlt optaget andetsteds. Ligesom når Batman ikke reagerer på Bat-signalet, så er det fordi han er ude og bekæmpe kriminalitet.

Ja, jeg sammenlignede lige mig selv med Batman!

_20190224_193519

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s