Desperation eller kedsomhed – mit datingliv lige nu

Jeg har efterhånden fundet ud af, at nogle af jer gerne vil have opdateringer på, hvad der egentlig sker med dem jeg har været på succesfulde dates med. Seneste stævnemøde jeg fortalte om var med Kuglen, og selvom vi så hinanden nogle gange, og havde nogle virkelig hyggelige stunder, så måtte hun melde ud, at hun nok søgte noget med lidt mere fremtid i, hvilket jeg fra starten havde forklaret, at jeg næppe var helt gearet til – i hvert fald ikke endnu. Det respekterede jeg naturligvis, og jeg ønsker hende al held og lykke, med at finde det hun har brug for.

“der var hverken gnist, kemi eller en egentlig fysisk tiltrækning”

Jeg har været på andre dates efterfølgende, men jeg kan også mærke, at jeg ikke gør så meget ud af aktiviteterne til disse dates, som det har været tilfældet tidligere. De to seneste møder har været relativt korte, med hhv. et besøg på en cocktailbar og en kaffe-ditto. Det var nogle virkelig søde og kønne personer jeg mødtes med, men der var hverken gnist, kemi eller en egentlig fysisk tiltrækning, som gav mig lyst til at smøre ekstra tykt på, eller endda bare spørge, om de kunne være interesseret i at mødes igen. Når jeg tænker lidt tilbage, så har jeg nok godt vidst, at jeg næppe ville lægge for mange kræfter i de møder. Ikke fordi vi ikke havde nogle hyggelige snakke over Tinder-chatten, men fordi jeg godt kunne mærke, at jeg ikke helt vidste hvad min egen agenda var.

Jeg har tidligere været virkelig spændt på at møde nye mennesker, med henblik på at finde ud af, om det var nogen jeg skulle dedikere min sparsomme overskudstid til, men jeg er havnet et sted nu, hvor jeg ikke har forfærdelig meget fritid. De næste 14 dage kan jeg se frem til at arbejde omkring 110 timer, og de få fridage jeg har til rådighed, vil jeg gerne bruge på noget, som jeg fra starten ved er meningsfuldt for mig. Musikken, vennerne og PlayStation er det første der falder mig ind, men pudsigt nok ligger dates og kvinder virkelig langt nede på den prioriteringsliste.

Hvorfor er jeg taget på disse dates, velvidende om at jeg egentlig ikke havde lyst? Hvorfor kigger jeg stadig dagligt på Tinder og happn-appen, når jeg alligevel ikke er indstillet på at gøre noget seriøst ud af de potentielle møder?

“jeg har et hæderligt plus på den konto.”

Det er nogle spørgsmål jeg har stillet mig selv de sidste par dage, og jeg tror det bunder i usikkerhed; et mindset der desperat søger anerkendelse fra det modsatte køn, hvilket må siges at være noget forbandet pjat, eftersom jeg har et hæderligt plus på den konto. Men som jeg nævner i overskriften, så tror jeg også at kedsomhed er en faktor. Jeg laver ikke noget særligt når jeg er hjemme, udover at restituere ovenpå nogle hårde arbejdsdage, og så benytter jeg muligheden til at aktivere mig selv, ved at bevæge mig ud på glat is, og møde mennesker som forhåbentlig kan lære mig noget nyt.

Forleden blev jeg så præsenteret for et helt andet perspektiv, som jeg virkelig ikke havde tænkt over, men som jeg godt kan forestille mig indeholder nogle sandheder:

”Jo mere sex man har, jo mere vil man have.”

“Det er ikke just en indstilling jeg er stolt af”

Jeg ved godt at jeg har holdt intime detaljer om mit sexliv for mig selv, og at der er en reel fare for at jeg nu kommer til at lyde som en pralhals, men jeg kan virkelig ikke løbe fra, at jeg har lyst til sex… MERE sex. Jeg har været yderst aktiv både i slutningen af 2018 og også her i starten af det nye år, men jeg kan også mærke at jeg vil have mere. Det er ikke just en indstilling jeg er stolt af, eller som gør mig synderligt appellerende, men det er til gengæld det ærligste jeg har været overfor mig selv i meget lang tid. Så må jeg være forberedt på at modtage et par kommentarer om mine prioriteter og at jeg måske skal overveje hvordan jeg egentlig har det med kvinder.

For et par dage siden var jeg ude med en tidligere Tinder-date, som jeg mødte første gang i foråret 2018. Dengang nåede vi blot en enkelt date før kontakten blev brudt, hvilket også er en af årsagerne til, at jeg aldrig fik skrevet et indlæg om hende. Hun sad til gengæld stadig fast i mit hoved, fordi hun havde så mange kvaliteter, som jeg fandt afsindigt tiltrækkende. Hun kunne udfordre mig med solidt modspil, hun havde nogle fantastisk sunde værdier, et spændende arbejde som jeg nød at høre hende fortælle om og mere til. Jeg tog derfor chancen og spurgte hende, om hun havde lyst til at mødes til en venskabelig øl og genopfriske minderne fra det, som jeg i hvert fald vurderede, var en rigtig hyggelig første date – og det havde hun.

Vi tog derfor ud på en beværtning efter hendes ønske, hvor vi drak øl til langt ud på natten og hyggede os med røverhistorier fra vores respektive barndomme. På intet tidspunkt havde jeg en bagtanke om, at aftenen skulle ende med sex, og det var virkelig forfriskende at mødes med en, hvor det spil slet ikke var aktuelt. Vi har begge givet udtryk for, at vi da helt klart skal tage ud igen og lave noget tilsvarende.

Så hvis jeg sagtens kan tage ud og mødes med det modsatte køn, uden at tænke på om aftenens udskejelser vil inkludere lagengymnastik, hvorfor fylder de tanker så stadig så meget?

Måske er det også fordi, at jeg er i en periode lige nu, hvor jeg, så at sige, skal ”løbe hornene af mig”. Det fik jeg aldrig rigtig gjort som teenager og i mine tyvere, og nu hvor jeg er i mine 30’ere, har jeg pludselig fundet ud af, at jeg åbenbart i en eller anden grad er eftertragtet, og i den forbindelse bestræber mig på at manøvrere rundt i det. Om jeg rent faktisk slipper af sted med at gøre det elegant, er jeg slet ikke i stand til at vurdere.

Jeg kommer helt sikkert til at fortsætte med at date, men jeg tror jeg skal være mere bevidst om hvad jeg egentlig vil. Vil jeg virkelig kun have sex, og vil jeg det i så fald mere end én gang? Vil jeg aktivt søge en fremtidig partner? Vil jeg bare have adrenalinsuset ved at møde fremmede mennesker? Reelt set ved jeg vel ikke hvad jeg vil med nye bekendtskaber, før jeg rent faktisk har mødt dem, og med det argument vil jeg atter gribe min telefon, og se om mine selvproklamerede kvaliteter har lokket en fremtidig date i fælden.

_20190120_121101

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s