5 nytårsforsætter selv jeg kan overholde

Jeg har aldrig rigtig købt præmissen om ”new year, new me”, altså det med at man skal opgradere sin kunnen, bare fordi jorden er nået en gang mere rundt om solen. Jeg er mere en ”én dag af gangen”-type, da jeg tror mere på lidt impulsivitet i hverdagen, i stedet for slavisk at følge et løfte man har givet sig selv, om at der venter en belønning hvis man gennemfører et projekt, som alligevel opgives så snart den første tømmermændsburger lander i mavesækken.

Jeg er derfor gået lidt i tænkeboks, og har fundet frem til nogle nytårsforsætter, som jeg er ret sikker på jeg kan gennemføre i 2019, uden at dedikere for meget tid eller energi. Det er milepæle som jeg umiddelbart forventer kommer helt af sig selv. Jeg har dog tidligere erkendt, at et helt år sjældent former sig som man forestiller sig, så jeg skal på ingen måde kunne garantere, at disse delmål ser målstregen når 2020 banker på døren.

Uden tanke på en særlig rækkefølge, kommer her fem nytårsforsætter, som du er velkommen til at hente inspiration fra:

Tjen en masse penge

Der er nogle ting jeg gerne vil spare sammen til, som jeg tidligere ikke har haft mulighed for. Der er blandt andet nogle skiferier i horisonten, som økonomiske udfordringer har tilbageholdt mig fra at opleve, og så trænger jeg også til nogle nye sko. Datinglivet bliver både nemmere og sjovere, hvis jeg som en gentleman kan byde på mere interessante oplevelser, end bare at tage seks dåsebajere med i Fælledparken.

Nu har jeg rent faktisk et job, hvor jeg mere eller mindre selv bestemmer arbejdstiderne, så jeg skal bare ud og brænde alt det krudt af jeg kan, så jeg kan få råd til at putte ketchup på min havregrød.

Når jeg så påtager mig alt dette arbejde, så kommer mit næste nytårsforsæt med al sandsynlighed helt automatisk,

Tab flere kilo

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: arbejdet som stagehand er fysisk krævende, og der skal slet ikke herske tvivl om, at en af hovedårsagerne til mit vægttab i 2018, har været at starte i eventbranchen. Jeg tør godt vove pelsen, og sigte efter at komme under 90 kilo inden udgangen af året, selvom jeg også er udmærket klar over, at det ikke kommer til at gå lige så hurtigt, som det har været tilfældet hidtil. Jo mere man vejer, jo ”nemmere” er det at smide.

Efterhånden som flere og flere kilo rasler af, så må jeg antage at jeg også får en mere attraktiv figur, som kan appellere til det modsatte køn. Derfor tror jeg at 2019 bliver et spændende år for mit datingliv, hvilket fører mig til:

Tag på flere dates

“Jeg har lært meget om mig selv”

2018 var et ret interessant år at være mig i. Nu skal jeg nødigt lyde som en større player end jeg egentlig er, men alt taget i betragtning, så har jeg på datingfronten ikke manglet noget. Okay, der var da lige den der ene ting der fandt sted, men som jeg også afslutningsvis nævnte i milepælsindlægget, så har jeg genfundet troen på at kærligheden rent faktisk findes, og jeg skal derfor ikke være bange for at opsøge den. Jeg har lært meget om mig selv, i forhold til hvad jeg egentlig søger, og i særdeleshed hvor vigtigt det er med ærlighed og gennemsigtighed, overfor dem jeg nu ”matcher” med.

Som du nok har bemærket, så hedder overskriften på dette nytårsforsæt ikke ”find en kæreste”, fordi det tør jeg simpelthen ikke love at jeg kan. Jeg er blevet kræsen og har indrømmet over for mig selv, at jeg ikke vil nøjes. Jeg skal falde helt pladask for en kvinde, hvis jeg skal lægge op til mere end ”hyggeligt samvær”, og det bringer mig til mit fjerde nytårsforsæt:

Slap af

“der vil være nogle kampe der skal kæmpes i 2019”

Det kan godt være jeg er blevet 33 år gammel, men så travlt har jeg altså heller ikke. Jeg skal tage tingene som de kommer, og ikke piske en stemning op, hvis tingene ikke lige går i min retning. Jeg er generelt god til at benytte mig af min ”pyt-knap”, og det er en kvalitet jeg umiddelbart ønsker at holde fast i. Jeg kommer nok ikke udenom, at der vil være nogle kampe der skal kæmpes i 2019, men dem må jeg altså tage når de viser sig. Jeg vil ikke forberede mig på ærgerlige hændelser, som jeg alligevel ikke er herre over, men i stedet omfavne hvad året byder på, uanset om det skal tælles som op- eller nedture.

Med denne tilbagelænede laissez faire-tilgang til livet, og en ambition om ikke at tænke for langt ud i fremtiden, så tror jeg faktisk hele mit 2019 kommer til at tage sig ret godt ud, hvis jeg holder nogenlunde fast i mit femte nytårsforsæt:

Fortsæt med det du gør

Det kan godt være at det er min indre narcissist der taler, men når alt kommer til alt, så går det faktisk ret godt. Jeg savner få ting i mit liv, og de få huller der må være, har jeg egentlig ikke travlt med at fylde ud. Så jeg tager det nok bare helt roligt, og ser hvor vinden fører mig.

Om vinden så vil kaste penge i mit hoved, blæse kilo af mig og skubbe kvinder i min retning… det må tiden vise. Jeg tager dog gladelig imod!

_20190108_154015

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s