Milepæl #2 for 2018

Jeg nævner i tide og utide, at jeg spiller i et rockband. Jeg holder mig dog oftest fra at skrive for meget, da vi har en del hemmelighedskræmmeri. Vi bestræber os på at vente med at annoncere noget som helst, da vi gerne vil være sikre på at alt er klappet og klar, og ikke er i fare for potentielt ikke at blive til noget. Vi bringer de seriøse nyheder på Facebook, og deler de lidt mere pjattede opslag på Instagram.

I år nåede vi dog i mål med vores mest ambitiøse projekt til dato: udgivelsen af debutalbummet Checkin’ In.

Udgivet musikalbum

Vi har spillet et par enkelte koncerter gennem de sidste par år, og hver gang har vi fået blod på tanden efter at gøre mere ud af det. Det mundende i år ud i et langt og intenst forløb, med færdigpudsning af de numre vi allerede havde, besøg i rigtige studier med alt vores gear og alliancer med dygtige folk bag knapperne.

”Checkin’ In” blev udgivet lige på seks-tabellen, altså den 6/12-18, og responsen har indtil videre været rigtig god. Der er allerede mennesker som har tilkendegivet deres yndlingsnumre, og det alene medvirker til, at vi har lyst til at lave mere. Vi går allerede med tanker om et album mere, men det kræver at vi lige får skrevet en masse nye sange, som både er i tråd med den stil vi allerede har fundet, men som forhåbentlig også kan vise en udvikling i vores måde at arbejde med vores musik på.

“rockstjernedrømmen lever i bedste velgående”

 

Lige nu er vi dog helt høje på følelsen af, at vi har et album ude blandt masserne på alle tænkelige streamingtjenester. Albummet findes også i fysisk form, og har man sådan et eksemplar i hånden, kan man se nogle af de flotte billeder, som vi fik taget til netop den anledning. Vi er naturligvis ikke naive; dem der køber en CD, køber den nok primært for at have en souvenir eller et stykke merchandise, som en fysisk repræsentation af en økonomiske støtte til bandets bestræbelser. Vi er jo stadig struggling musicians, som ikke ligefrem kan prale af at kalde det en profitabel levevej. Men vi tror på det færdige produkt, og rockstjernedrømmen lever i bedste velgående.

”Checkin’ In” fortjener sin plads blandt mine milepæle for 2018, fordi det er beviset på, at bandet kan opnå alt, når blot vi kigger hinanden i øjnene, og bliver enige om at der er noget der er værd at gennemføre. Vi finder helt sikkert flere projekter i 2019, og jeg skal naturligvis nok sige til, når der er flere opdateringer på den front.

Albummet findes blandt andet på Spotify, så hvis du skal have lidt rock til nytårsaften, så går du næppe galt i byen med ”Checkin’ In”. Du må selvfølgelig også gerne høre det inden da.

album til blog


Det må være fair at sige, at datingindlæggene udgør størstedelen af indholdet på bloggen, men i morgen takler jeg dog en milepæl, som jeg har holdt helt for mig selv:

forelskelse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s