Det der dating-halløj

Det er snart en måned siden jeg sidst var på date. Jeg har hverken manglet lyst eller muligheder, men der er flere faktorer der spiller ind på de fraværende eskapader, i jagten efter … ja, hvad der nu må dukke op.

“Jeg skal nok tage på flere dates”

Økonomi er én af årsagerne. Hvor skrabet et budget jeg end lægger, så er det altså nær umuligt at slippe for udgifter, når man forsøger at gøre kur til modsatte køn. Jeg er ikke helt kommet i mål på indtægterne, i en sådan grad at jeg kan fravælge dagpengene helt. Min indkomst er derfor uændret, og jeg er trods alt nødt til at prioritere en sammenhængende hverdag for mig selv, før jeg flotter mig for fremmede kvindfolk. Jeg skal nok tage på flere dates senere, men i skrivende stund er det flygtige kærlighedsliv altså sat på standby.

Energien er en anden faktor. Mit nye job er fysisk udmattende, i langt højere grad end mine tidligere stillinger som kontornusser har turdet prale af. Det hjælper på vægttabet, hvilket jeg stadig vedligeholder, men det medvirker også til at mine fridage bliver brugt anderledes, end det var tilfældet da jeg brugte tid herhjemme på at trille tommelfingre og blogge. Hvert job jeg bliver sendt på er anderledes. Jeg møder en masse nye mennesker, jeg løfter scenegulv, telte og højttalere på flere hundrede kilo og glemmer nogle gange at tage en hæderlig frokost med. Sidste punkt er naturligvis min egen skyld, men faktum er at jeg værdsætter de rolige omgivelser hjemme, når jeg rent faktisk har tiden til det.

Derfor er det egentlig fjollet af mig, at jeg stadig åbner både Tinder og Happn-appen, for at se om der skulle være et interessant menneske, jeg kunne have lyst til at bruge en eftermiddag, aften eller nat sammen med. Det ville ikke være fair at invitere en pige ud på stævnemøde, med en forventning om at hun klarer regningen OG sørger for at underholde mig, bare fordi min trætte krop ikke har vænnet sig til de nye arbejdsbyrder.

Jeg køber ikke den der pladderromantiske forestilling om, at det er lige meget hvad man laver, så længe man bare er sig selv. Der skal ske noget på en date, og mine kreative udfoldelser er bare ikke hvad de har været. Jeg havde jo masser af tid til at finde på aktiviteter, før jeg kom i arbejde, men det engagement har jeg simpelthen ikke i mig for tiden.

Jeg har været meget bedre til at finde sammen med de nærmeste venner, og tilbringe trygt og ubesværet samvær med dem, uden forventninger om at nogen skal imponeres. Lige her er jeg glad for at jeg kender mine pappenheimere – og at de kender mig.

“Hun ville blive træt af mig på rekordtid”

Jeg må nok også erkende, at hvis jeg faldt over en skøn kvinde lige nu, som skulle optage foruroligende meget af min hverdag, så er er én ting sikker: Jeg har slet ikke overskud til et parforhold lige nu. Hun ville blive træt af mig på rekordtid, fordi jeg ville komme valsende hjem med ømme muskler og led, i håb om at kunne tage mig et bad, iklæde mig de mest uflatterende og løstsiddende klæder jeg overhovedet kan fremtrylle, og så ellers plante bagdelen i sofaen resten af dagen.

Jeg er derfor nu i den kategori af mennesker, som aktivt vælger at være single. Jeg har nok i mig selv lige nu, og har ikke behov for at blive introduceret til nye mennesker, hvor en tidlig forventningsafstemning lynhurtigt vil afsløre, at mine intentioner ligger et helt andet sted, end hvad modpartens bryllupsplaner ellers må indikere.

De mennesker som tror på skæbne/karma/større kræfter og den slags, er dog sikkert nu overbevist om, at der ikke går længe før den helt rigtige kvinde står foran mig, netop fordi jeg er holdt op med at lede. Så er det altså bare ærgerligt for hende, at hun nok finder mig på ”en af de dage”, hvor jeg ingenlunde er i humør til at skrue charmen på og demonstrere mit vittige gemyt. Den tilstand er reserveret til mennesker der er tættere på mig.

Afslutningsvis er der også én anden grund til, at jeg ikke har travlt med at opsøge kvindeligt selskab for tiden, men den holder jeg egentlig bare for mig selv …

_20180907_194307

One thought on “Det der dating-halløj

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s