Nørdealarm!

Jeg kan ikke døje energidrikke. Jeg synes de både lugter og smager af flydende plastik. En gang om året hælder jeg dog alligevel det tarvelige sprøjt i svælget, for at kunne holde mig vågen til langt ud på natten. Jeg skal ikke ud i byen og give den gas, eller noget der bare minder om det. Jeg skal derimod sidde klistret til både tv- og computerskærm, for at følge med i gaming-universets absolutte højtid: Electronic Entertainment Expo – også blot omtalt som E3.

E3 er klodens største spilmesse, hvor alle de store gaming-kanoner mødes, for at præsentere de nye spil som de knokler på. Messen finder sted i Los Angeles, og varer fire dage. Men hvad er der så at komme efter, når man blot sidder derhjemme, uden mulighed for at deltage i cirkusset?

Mens E3 finder sted, afholder de mest prominente udgivere deres egne pressekonferencer, og det er netop disse som gør, at jeg marinerer mine smagsløg i Red Bull. Konferencerne er nemlig planlagt ud fra døgnrytmen i Los Angeles, hvilket betyder at nogle af disse finder sted kl. 3:00 om natten her i Danmark.

Jeg kunne naturligvis godt få mig noget søvn, og så i morgen læse de gaming-sites jeg alligevel frekventerer, for at få alle annonceringerne der. Men hvorfor gør jeg så ikke det? Af samme grund som man ser en fodboldkamp, i stedet for bare at tjekke resultatet dagen efter. Af samme grund som andre mennesker bliver sent oppe for at se Oscar-showet, og ikke blot finde en liste over vindere dagen efter.

“Det er disse øjeblikke jeg ikke vil gå glip af”

Disse konferencer er proppet til randen med overraskelser, og udviklerne forsøger konstant at overgå hinanden, for at præsentere spillet med den største wauv-effekt. De vil have at vi skal snakke om deres spil, blive nysgerrige og hige efter mere – og nogle gange lykkes det også. Pludselig kan en helt ny titel dukke op på storskærmen i salen, og vælte samtlige seere bagover med spektakulær grafik, spændende gameplay-ideer eller noget helt tredje. Det er disse øjeblikke jeg ikke vil gå glip af, når jeg fra den komfortable plads i sofaen, suger til mig af nye indtryk og produkter jeg kan glæde mig til.

Ud over at følge med for interessens skyld, så bruger jeg også disse dage som skribent på Daily Rush, hvor jeg bidrager til at skrive om de spil der præsenteres på E3. Vi er blot to personer om opgaven, og det er altså tungt at kæmpe sig igennem, når der præsenteres et nyt spil hvert 6. minut, og nyhederne skal skrives mens showet finder sted.

Et af de shows jeg ser mest frem til, starter i nat kl. 3:30. Og hvorfor glæder jeg mig så lige specifikt til det show? Fordi der er et helt særligt spil, som bliver præsenteret til det show.


I går rundede jeg 100 følgere på Facebook, og jeg er simpelthen så beæret over interessen for mine skriverier. I skal have et kæmpe tak, fordi I følger med i, hvad jeg foretager mig.

_20180610_145620

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s