Showtime

Ret beset tror jeg dette indlæg kan klassificeres som en slags reklame. Jeg er ikke ude på at sælge dig en af Irmas saucer, et nyudkommet PlayStation-spil eller lady shavers. Jeg ville ikke ane hvor jeg skulle starte med sådan et foretagende.

Min agenda er i en lidt anden boldgade. Jeg vil nemlig prøve at sælge dig en oplevelse. Det er dog ikke en oplevelse du skal have for dig selv – du skal have den sammen med mig.

Fredag d. 1. juni (altså i morgen) skal mit band og jeg nemlig spille koncert på Zeppelin Bar på Vesterbro i København, og jeg er mere energisk og forventningsfuld omkring det, end en hel børnehave til en Red Bull-buffet.

“vi har endda terpet lidt showmanship ind i vores optræden”

Drengene/kammeraterne/gutterne/grødhovederne og jeg har brugt de sidste mange måneder, på at træne os op til et helt nyt niveau. Vores samspil har aldrig været bedre, sangene er blevet finpudsede og vi har endda terpet lidt showmanship ind i vores optræden. Der bliver øjenkontakt med publikum, vi kommer til at danse rundt om hinanden og de lange lokker kommer til at flyve rundt i hele lokalet. Well, jeg er den i bandet med længst hår, så det bliver nok primært min manke der risikerer at prikke øjnene ud på dig.

Sidst vi spillede koncert, var på High Voltage i Boltens Gård d. 22. april 2017, altså for over et år siden. Det var en fantastisk fed aften, med en masse support fra både familie, venner og kollegaer, og oplevelsen sidder stadig i os. Dagen efter koncerten havde vi alle fået blod på tanden, og var ikke i tvivl om at vi ville mere af den slags. Det gør vi så noget ved nu, og hvad der gør oplevelsen på Zeppelin Bar på fredag ekstra særlig, er at showet kommer til at fungere som vores interne startskud, til at gøre endnu mere ved bandets fremtid.

Uden at afsløre hvad jeg taler om, så kan jeg fortælle at det allerede er noget der ligger i kortene, og som vi glæder os meget til at fortælle resten af verden om. Vi sigter under alle omstændigheder efter en succes, så vi med et selvtilfreds smil på læberne, kan kaste os over bandets næste projekt.

“Jeg valgte i stedet at lægge vejen forbi bunkeren, altså øvelokalet”

Jeg havde egentlig tænkt mig, at jeg skulle have lagt vejen forbi Nørrebro i går, for at suge lidt af Distortion-stemningen til mig. Det er mange år siden jeg sidst har været med til den Københavnske gadefest, og jeg synes altid det har været smadder skægt. Jeg valgte i stedet at lægge vejen forbi bunkeren, altså øvelokalet, hvor jeg lige kunne køre samtlige af vores sange igennem for mig selv, og være sikker på at der var styr på det hele –  og det var der!

Det jeg prøver at sige er, at vi i Dead End Junction føler os i topform. Skal man tro på moderne kalendere, så starter sommeren officielt i morgen, og jeg ser ingen bedre anledning til at sparke den i gang, end at lægge vejen forbi Zeppelin Bar, hvor der bliver leveret syltestøj og larmelade i lårtykke stråler. Skulle jeg ikke selv indfinde mig på scenen, havde jeg gladeligt taget plads blandt publikum, for at se nogle motiverede herrer give alt hvad de har.

Vi tror på det vi laver i bandet, og vi elsker også at lave det. Det skulle forhåbentlig gerne være tydeligt at se, når klokken passerer 20:30 og den første akkord bliver slået an.


Jeg har et par småting at se til henover weekenden, men jeg garanterer at der kommer reaktioner, når ellers min hvilepuls har fundet sig til rette igen. I må have en rigtig god weekend!

back drop

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s