Tilbage til hverdagen

En pinseferie på Bornholm med hele familien er nu overstået, og min arbejdsløse hverdag har atter indfundet sig i de hjemlige rammer. Det betyder dog ingenlunde, at jeg sidder stille og blot stirrer tomt ud i luften. Der sker faktisk rigeligt lige for tiden.


I går tog jeg ned i øvelokalet, for at jamme lidt for mig selv på bassen. Jeg burde egentlig have øvet mig på vores egne sange, men jeg havde mere lyst til at kaste mig over at lære eksisterende sange fra andre artister. Jeg kan i den forbindelse oplyse at Daft Punk – Around the World, til trods for et relativt simpelt bas-riff, er ufatteligt svær at få det helt rette feel på. Ikke kun i selve sounden, men så afgjort også teknikken. Jeg tager dog også ned i øveren senere i dag, og så giver jeg den sgu lige et forsøg mere. Det må da kunne lykkes.

I bandet har vi travlt med at gøre klar til vores koncert på Zeppelin Bar d. 1 .juni. Der bliver trænet benhårdt på at få sangene lige i skabet, så vi kan få skudt sommeren ordentligt i gang. Ja ja, vejret de sidste par uger har da også hjulpet, men kalenderen dikterer altså at sommeren officielt indvies d. 1. juni.

Husk at følge bandets bestræbelser både på Facebook og Instagram.


“officielt må jeg ikke snakke om min oplevelse før i morgen”

Jeg har fået det PlayStation 4-eksklusive spil Detroit: Become Human i hænderne, med henblik på at have en anmeldelse klar til torsdag d. 24. maj kl. 14:00. Det er mærkeligt med sådan en anmeldertjans; officielt må jeg ikke snakke om min oplevelse før i morgen kl. 14:00, så jeg kommer ikke til at nævne detaljer fra spillet i dette indlæg – jeg må faktisk ikke engang tilkendegive om jeg overhovedet bryder mig om det.

Jeg synes altid det er sjovt at følge med på forskellige internetfora, og læse hvordan spændte gamere spændt fortæller om deres forventninger til nye udgivelser, mens jeg selv sidder og gnider mig i hænderne, med et flabet smil tværet ud i hele femøren. Det er stadig ulønnet arbejde, men ligesom med bloggen, er det en fed måde at holde skriveegenskaberne ved lige.

Hvis du er hurtig, kan du lige præcis nå at deltage i konkurrencen hos Daily Rush, hvor du kan vinde et eksklusivt eksemplar af Detroit: Become Human. Det er mig der er tovholder på konkurrencen, så jeg skal nok sørge for at det hele afvikles fair.


På fredag skal jeg igen ses med ejendomsmægleren. Jeg vovede mig jo ud på farligt territorie, ved at foreslå en middag på min banehalvdel, hvilket hun forbløffende nok sagde ja til. Vi har aftalt at hun sørger for vinen, og så skal jeg nok fremtrylle et hæderligt måltid. Jeg har dog endnu ikke besluttet mig for hvad det skal være, men jeg har en lille drøm om, at det skal være noget der kan langtidssteges i ovnen, så duften kan spredes i hele hytten lige indtil spisetid.

“førstedates-indtrykket var rigtig godt”

Jeg har endnu kun mødt ejendomsmægleren en enkelt gang, men førstedates-indtrykket var rigtig godt. Jeg har været på en del dates det sidste års tid, både med kvinder som var virkelig interessante, og så også nogle stykker som ikke var. Jeg synes i hvert fald at ejendomsmægleren er interessant – spørgsmålet er om det er gensidigt … Jeg bliver sikkert klogere på fredag.


Mit knæ er i bedring, og det er jeg virkelig glad for. Jeg har min næste aftale hos fysioterapeuten på mandag, og med de øvelser jeg har fået til knæet, burde jeg snart kunne begynde at løbe igen. Jeg skal naturligvis ikke give lige så meget gas, som jeg gjorde før, men derimod starte stille og roligt op. Det bliver noget med skiftevis at løbe og gå 500 meter, og så langsomt øge enten distancen eller løbetiden.

Det er virkelig et lyspunkt for mig, at det alligevel er gået så hurtigt med knæet. Den motivation jeg havde lige da jeg startede med at løbe, har været svær at vedligeholde. Særligt fordi jeg blev beordret til ikke at overbelaste mig selv. Hvis fysioterapeuten siger god for det på mandag, så håber jeg virkelig solen er fremme, så jeg kan tage mig endnu en tur i Fælledparken.


Resten af weekenden står i fødselsdagens tegn. Lørdag er det en gammel veninde som har inviteret til fødselsdagshygge, og om søndagen er det min (voksne) nevø og niece der skal fejres. Jeg har endnu ikke købt gaver til nogen af dem, men det bør jeg kunne nå i nærmeste fremtid. Jeg glæder mig i hvert fald til begge arrangementer, men det betyder så også at der ikke bliver meget tid til mig selv denne weekend.

På den anden side er jeg jo arbejdsløs, så me time har jeg vist rigeligt af i hverdagen. Jeg føler i hvert fald at det går ret godt!

_20180523_134906

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s