På date med ejendomsmægleren

Det kan komme som et chok, men jeg er på ingen måde Star Wars-fan. Filmene siger mig ingen verdens ting, til trods for at næsten alle jeg kender, er af den overbevisning at det er right up my alley. Til gengæld er jeg besynderligt nok fanget af Dr. Who, hvilket kom mig til gode i slutningen af sidste uge.

Hvad har det med mit datingliv at gøre? Hvor er jeg glad for at du spørger!

Jeg havde fået et match på Tinder med en 26-årig ejendomsmægler, hvis Tinder-profil lagde op til at man gerne måtte imponere med et citat fra enten Star Wars eller Dr. Who. Mit citat-game er ikke stærkt, så i stedet forhørte jeg mig hvem der var hendes yndlingsdoctor. Det viste sig at være David Tennant, og det kunne jeg godt gå med til.

Vi havde begge en travl weekend foran os, så efter lidt sludren frem og tilbage, fik vi konkluderet at et møde ville give bedst mening i den efterfølgende uge. Det fandt så sted i går, hvor hun efter arbejde fandt vej til Svanemøllen st., hvorfra vi tog en hyggelig slendretur på Østerbrogade mod Fælledparken. Hun var iført en lyseblå kjole, beige ballerinasko og et par tortoise-farvede solbriller i panden, mens jeg var bemærkelsesværdigt mindre elegant i mine knækorte jeans, en Grøn Koncert-t-shirt og solbriller med lilla glas i min egen pande. Det var dog ikke kun vores respektive outfits der gjorde at hun skinnede mere end mig; hun så fantastisk godt ud, helt uden mit forsøg på at finde den hårfine grænse mellem casual og slacket.

“man skulle tro hun var nervøs i samtlige fire timer vi tilbragte sammen.”

Første relevante information fra hendes side var, at der ingen fare var for at der ville blive akavet stilhed. Det skal jeg i øvrigt også love for at hun fik ret i. Hun er angiveligt typen der ævler som et vandfald når hun er nervøs, og hun havde “boldbesiddelsen” under så meget af daten, at man skulle tro hun var nervøs i samtlige fire timer vi tilbragte sammen. Det var ikke fordi jeg aldrig fik et ord indført, og jeg synes faktisk også, at det på en eller anden akavet måde, var en kende charmerende. Det har helt sikkert hjulpet, at hun havde et smil tværet ud i ansigtet hele tiden, og at samtlige samtaleemner var noget hun kunne fortælle passioneret om.

Jeg er desværre ikke i besiddelse af en traditionel flettet picnic-kurv, så jeg havde pakket en beskeden bærepose fra Fakta med et tæppe, nogle specialøl (på hendes opfordring), et par ekstra Tuborg Classic og en bakke med grønne vindruer, fordi jeg kom til at love at medbringe snacks. Hun gav dog heldigvis udtryk for, at hun bestemt ikke havde fine fornemmelser, så jeg kunne ånde lettet op, helt til vi nåede Fælledparken, og tæppet blev foldet ud på græsset. Dertil imponerede det også, at hun tømte sin første øl hurtigere end mig. Her forsøgte jeg ellers at være en gentleman, der ikke bare tyllede alkoholdige væsker indenbords, når præmissen nu engang var udforskning af romantisk kompatibilitet. Hvis hun har tænkt samme tanke, så har hendes konklusion nok snarere været “fuck that shit” … Det kan jeg godt respektere.

“den slags opmærksomhed fra Fælledparkens øvrige besøgende, havde jeg bestemt ikke brug for.”

Ejendomsmægleren skulle vise sig at have en sidebeskæftigelse/hobby, i et felt som jeg ingen nævneværdig erfaring har med, for slet ikke at nævne interesse for: musicals. I et par øjeblikke frygtede jeg, at uanset stævnemødets udfald, så ville hun spontant bryde ud i sang, omhandlende min manglende evne til at afbryde hendes talestrøm uden at være upassende eller invaderende. Fra et musikalsk perspektiv havde det været yderst interessant, men den slags opmærksomhed fra Fælledparkens øvrige besøgende, havde jeg bestemt ikke brug for. Det skete dog heller ikke, men der skulle nok have gået et lille døgns tid, før min flovhed havde tilladt mig at grine af det.

Af mere overraskende karakter, så viste det sig at hun er gamer. Jeg var klar over at hun skulle hente sig en ny computer i søndags, men at det var med henblik på at have en konkurrencedygtig spand, til nogle spil hun var gået glip af, havde jeg godt nok ikke lige regnet med. Endnu mindre havde jeg forventet, at de to spil hun så mest frem til at kaste sig over, var Fallout 4 og The Witcher 3: Wild Hunt; titler som jeg selv har brugt mange hundrede timer på, dog på PlayStation 4 til fordel for en PC, og som jeg endda også anmeldte dengang de blev udgivet (Links til hhv. Fallout 4 of The Witcher 3-artiklerne).

“alt kan reddes med ost og bacon.”

Vi fik som sagt tilbragt i alt fire timer sammen, før hun måtte erkende at der trods alt var en arbejdsdag for hende i morgen, som hun ønskede at være nogenlunde frisk til. Jeg viste mig atter fra min mest galante side, og tilbød at eskortere hende hele vejen ned til Svanemøllen st. På denne gåtur nåede vi at vende kokkerier som et kort emne, og hun pralede mildt med at hun som regel slap fra at lave god mad, og ikke mindst at alt kan reddes med ost og bacon. Stjæler hun mine opskrifter eller hvad?

Vi nåede frem til stationen, hvor der blot var to minutter til hendes tog ville ankomme. Efter at have sendt hende af sted, travede jeg mod nærmeste pizza-pusher, for at få en durumrulle med kebab med hjem. Det var en virkelig hyggelig date, med et storsmilende og passioneret menneske.

Skal jeg se hende igen? Helt bestemt!

_20180516_120415


Fredag morgen tager jeg til Bornholm, for at fejre pinse med familien. Det plejer at være en vidunderlig kombination at solskin, rundbold og snaps, så i de dage kommer der til at være ret stille på bloggen. Higer du efter mere, så skal du dog være velkommen til at følge med på Instagram, som jeg vil bestræbe mig på at fylde indhold på. Jeg skal bare huske mig selv på en af de vigtigste regler i verden: Don’t drink and post!

Nyd vejret og pinsen så godt I nu kan.

3 thoughts on “På date med ejendomsmægleren

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s