Nogen holder øje med mig

Det er søndag, solen skinner og tømmermændene fra weekendens udskejelser dunker ikke nær så hårdt, som jeg ellers frygtede de ville, da fjæset landede tungt på hovedpuden kl. 2:00 i nat. Både fredag og lørdag bød på gensyn med gamle venner, en lige tilpas mængde alkohol, men dog også en bankkonto der nærmer sig et trecifret beløb. De der dagpenge rækker altså kun så langt, men jeg skulle umiddelbart ikke mene, at jeg har nogle væsentligt store udgifter resten af måneden, så mon ikke det kommer til at hænge sammen alligevel.

Jeg kommer bestemt heller ikke til at sidde stille det næste stykke tid. Jeg har både tider hos en fysioterapeut jvfr. mit knæ, møder hos A-kasse og jobcenter, pinseferie på Bornholm med hele familien, en live-koncert d. 1. juni med bandet, Grøn Koncert-touren om to måneder og minsandten om ikke jeg også har en date at se frem til på tirsdag. I kan i hvert fald godt forvente et kommende indlæg omhandlende en ejendomsmægler … selvom hun faktisk ikke er ejendomsmægler.

“jeg var ved at blive drevet til vanvid”

Min pointe er, at selvom jeg økonomisk halter lidt, og af den grund har nogle begrænsninger på hvad jeg kan foretage mig, så holder jeg mig alligevel aktiv mens jeg er ledig. I starten havde jeg en formodning om, at det ville være rart med noget fritid, men allerede efter 14 dages ledighed, kunne jeg godt mærke at jeg måtte aktivere mig selv – jeg var ved at blive drevet til vanvid, af ikke at have noget at lave.

Derfor er jeg også glad for at have bloggen. Det at jeg gerne vil have noget indholdsrigt at fortælle om, tvinger mig også ud i bylivet med venner, jobansøgninger og dates. Voksenbarn.com havde med garanti ikke været særlig interessant, hvis jeg blot kunne berette om antallet af kopper kaffe jeg havde indtaget, før jeg satte mig foran fjernsynet og spillede PlayStation.


Dette er mit tyvende indlæg på bloggen, og der er sket ikke så lidt på den ca. 1,5 måned der er gået, siden bloggen gik online i starten af april. Jeg vælter mig stadig i positive reaktioner, både i form af beskeder fra familie, venner og bekendte, som lystigt læser med, og også i kommentarer både her på siden, på Facebook og på Instagram.

“nu er der også kommet fremmede mennesker til”

Det absolut mest intimiderende ved bloggens nuværende tilstand er, at nogle af de Facebook-følgere jeg har fået mig, nu også inkluderer mennesker jeg ikke kender. Jeg var godt klar over at jeg det første stykke tid, udelukkende ville have et publikum af mennesker der kender mig privat, men nu er der også kommet fremmede mennesker til, som af en eller anden grund også har lyst til at få et indblik i hvad der foregår. Til jer skal der lyde et rungende “velkommen til”; jeg er oprigtigt beæret, og håber I også har lyst til at kommentere på mine skriblerier, og naturligvis fortælle jeres venner og bekendte om hvad det her Voksenbarn-projekt egentlig er for noget.

I bliver dog nødt til at bruge jeres egne ord, hvis I ønsker at forklare resten af verden hvad der finder sted herinde. Selvom jeg er mere sikker på hvad jeg foretager mig nu, end hvad der var tilfældet for bare en måned siden, så føler jeg at bloggen endnu ikke helt har nået et pre-teen stadie, hvor dens sande identitet kan finde fodfæste. Jeg bliver selvfølgelig påvirket af at se hvilke indlæg der får kommentarer, likes og lignende, og den interaktion synes jeg er helt fantastisk. Den slags er også med til at præge hvilken retning bloggen kommer til at tage på den lange bane.

Jeg glæder mig meget til at se hvor bloggen befinder sig om en måned, seks måneder, et år og måske endnu længere ude i fremtiden end dette. Jeg håber under alle omstændigheder at I stadig har lyst til at læse med, like, kommentere og dele mine opslag.

Jeg har blot et enkelt dilemma i dag: skal jeg blive på sofaen og se Arrested Development på Netflix, så jeg bliver klar til den 5. sæson der kommer i slutningen af maj, eller skal jeg gå en tur over i Fælledparken for mig selv, og nyde at vejret er yderst opholdsvenligt?

Det finder jeg forhåbentlig ud af inden dagen er omme.

_20180513_133457

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s