Når Voksenbarn “dater”

Jeg bruger Tinder som min primære portal til at skabe kontakt, og så er jeg heller ikke bleg for nogle gange at benytte happn-appen (jeg elsker at sige “happn-appen”. Jo, virkelig).

Det kan virke mærkeligt at inkludere mit datingliv, på en blog hvor mine evner som bassist og PlayStation-entusiast indtager de to andre hovedemner. Ikke desto mindre så er dating blevet en forfriskende del af mit liv lige nu, som har givet mig en masse sjove oplevelser, og ikke mindst introduceret mig til et væld af farverige mennesker – både på godt og ondt.

Pudsigt nok var det også en datingoplevelse, som gav mig lyst til at starte dette hersens personlige skriveri.

“Mit ego kunne slet ikke stå for al den smiger”

For nogle måneder siden datede jeg en populær blogger. Hun havde læst nogle af de spilanmeldelser jeg også beskæftiger mig med, og var umiddelbart ret begejstret for mine formuleringer. Hun spurgte derfor om ikke jeg ville “låne” et indlæg på hendes blog, hvor jeg bramfrit og filterløst kunne berette om vores første date.

Så det gjorde jeg.

Og sikken respons!

Jeg kunne pludselig boltre mig i rosende ord fra hendes læsere om hvor godt jeg skrev, hvilket min blogger-date da også “advarede” mig om. Mit ego kunne slet ikke stå for al den smiger, og jeg fik virkelig lyst til at forlænge mine fifteen minutes of Grey. Jeg var dog nok en kende ulidelig at være i selskab med, de efterfølgende dage hvor kommentarerne væltede ind, men jeg var i ukendt farvand og blev nærmest beruset af den høje bølgegang.

Med blog-universets pendant til et one hit wonder, fik jeg altså blod på tanden til at skrive mere, og på den baggrund har jeg inkluderet mine eskapader i stævnemødernes uforudsigelige og lokkende verden.

I skrivende stund har jeg blot et enkelt “crush” på happn-appen (ah, der var den igen), som jeg har snakket med i lige omkring to døgn. Hun skulle på påskeferie sydpå, og ville angiveligt være væk i ni dage. Om det er et trick for at slippe af med mig, eller om jeg hører fra hende når hun igen har dansk jord under fødderne, det må tiden vise.

Du skal ikke forvente klæbrige detaljer, om hvad der sker når daten er ved at nærme sig sin slutning, ligesom jeg vil afstå fra at nævne navne. Et kækt citat, som jeg desværre ikke kan huske hvor jeg har hørt, illustrerer dog glimrende hvordan jeg agter at håndtere denne del af bloggen:

“A friend wouldn’t ask and a gentleman wouldn’t tell”.

voksenbarn dating

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s